Zwartbles lammekød - Glade Gourmetlam

Zwartbles lammekød er en fremragende, finfibret og fedtfattig spise.

På Nejlinge Zwartbles Farm starter læmmeperioden i marts. Det er i denne periode lammene kommer til verden. Den bedste tid på året.

Fårene læmmer i stalden. Så snart foråret har bidt sig fast og græsset er begyndt at vokse, flytter fårene og deres lam ud i det fri. Fra nu af færdes de frit på vore egne marker, hvor de har adgang til lækkert kløvergræs samt masser af urter som cikorie, kællingetand, kommen og mange flere. Urterne bidrager til dyrenes sundhed, men giver også en god smag til kødet.

Vores lammekød sælges overvejende som hele eller halve lam. Af og til tilbyder vi detailudskæringer fx en lammekølle, lammekoteletter m.m.

Nyhedsbrev

Vil du have besked, når vi igen har lækkert, velhængt lammekød? Så kan du melde dig til vores nyhedsbrev. Send os en mail og oplys dit navn og telefonnummer, så modtager du en nyhedsmail næste gang vi har lammekød på bedding. Vores mail adresse er: mail@@nejlinge.dk - men skriv kun tegnet @ én gang.


Engros-lammekød B2B

I løbet af sommeren sælger vi hele lam til lokale restauranter og slagtemestre. Vi leverer lammene til et lokalt slagtehus, hvor lammekødet modner frem til jeres afhentning. Når du køber engros-lammekød hos os, sker afregning direkte med os ud fra en aftalt kilopris og lammets krogvægt.


Hele og halve lam samt detailudskæringer til private

Af og til tilbyder vi lammekød som detailudskæring. Det sker ikke så tit, da der er væsentligt mere arbejde forbundet med at håndtere de mange mindre udskæringer. Når vi tilbyder detailudskæringer er det typisk i forbindelse med årets sidste slagtning. Kontakt os gerne, hvis du helst vil købe de mindre detailudskæringer.


   



Et helt lam

Ved bestilling af et helt lam vil din pakke indeholde følgende udskæringer:

- 2 stk. halssteg m/tykkam.
- 1 hel lammeryg eller koteletter af ryggen.
- 2 stk. lammebove.
- 2 hele slag m/bryst.
- 2 stk. lammekøller med skank.
- Indmad (lever, nyrer og hjerte)


Et halvt lam

Ved bestilling af et halvt lam vil din pakke indeholde følgende udskæringer:

- 1 halssteg m/tykkam.
- ½ lammeryg eller koteletter af en halv ryg.
- 1 lammebov.
- 1 slag m/bryst.
- 1 lammekøller med skank.
- Indmad (med mindre, at du ikke ønsker det).

Hvordan skæres lammekødet?

Ved hjælp af planchen til venstre (klik på billedet) kan du orientere dig om, hvordan lammekødet skæres.

Planchen er fremstillet af De Danske Slagtehuse, som du kan besøge via linket www.slagtehuse.dk. Her kan du også læse mere om udskæring af lammekød samt finde opskrifter med lammekød.